Διατροφή

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η ολοκληρωμένη προσέγγιση στο θέμα της διατροφής αποτελεί κύριο άξονα αναφοράς στη φιλοσοφία μας καθώς επικεντρώνεται στον παράγοντα άνθρωπο και στις ιδιομορφίες που τον χαρακτηρίζουν. Η εφαρμογή ενός σωστού διαιτολογίου για την αντιμετώπιση του αυξημένου βάρους, προτρέπει στην θεώρηση της ορθής διαιτητικής συμπεριφοράς και την απόκτηση καλών διατροφικών συνηθειών. 

Στους χώρους μας εκπαιδεύουμε τον πελάτη στις παρακάτω βασικές θεωρήσεις οι οποίες στο σύνολό τους αποτελούν το «κλειδί» για το σίγουρο αποτέλεσμα :
1. Διατροφική Ενημέρωση:
Για να χάσει κάποιος βάρος χωρίς να ξαναπάρει τα περιττά κιλά θα πρέπει να μάθει τι είναι αυτό που τον παχαίνει, ποιες τροφές και με τι συνδυασμό πρέπει να συμπεριλάβει στο διαιτολόγιο του
2. Έλεγχος Ποσότητας:
Παράλληλα πρέπει να μάθουμε να διαμορφώνουμε την ποσότητα της μερίδα μας στις απαραίτητες θερμίδες και να προσέχουμε τι προϊόντα αγοράζουμε χωρίς να παρασυρόμαστε.
3. Διατροφική Συμπεριφορά:
Ένας απλός τρόπος για να ελέγχουμε το ερέθισμα του φαγητού είναι να προαποφασίζουμε οργανωμένα για το τι θα φάμε. Η σωστή Διατροφική Συμπεριφορά συμβάλλει τα μέγιστα στην αλλαγή του τρόπου ζωής μας γενικότερα.
4. Φυσική Δραστηριότητα:
Η άσκηση είναι άμεσα συναρτώμενη με τον έλεγχο του βάρους. Η συνεργασία του διατροφολόγου με τους γυμναστές είναι προϋπόθεση για την επίτευξη του τελικού σκοπού.
5. Αποφυγή Υποτροπιασμού: Με την ορθή τήρηση των παραπάνω βημάτων και την θεώρηση νέου τρόπου ζωής διατηρούμε τις καλές μας συνήθειες αποφεύγοντας την υποτροπή
Βρες το γυμναστήριο που σου ταιριάζει!