ΨηφιακόΒήμα
increase Font
decrease Font
reset Font
page style Back/White
page style White/Back
page style Standard

Medical Spa

MEDICAL SPA by Gym Way

Το MEDICAL SPA αποτελεί τη νέα προσθήκη στα γυμναστήρια Gym Way. Ένας υπέροχος χώρος ομορφιάς και ευεξίας αποτελούμενος από τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών μηχανήματα με τις πιο καινοτόμες λύσεις σε επίπεδο αισθητικής και κοσμητικής ιατρικής. Το πολυτελέστερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας.

Υπηρεσίες SPA

ΠΡΟΣΩΠΟ

Καθαρισμός και ενυδάτωση προσώπου

Microneeldle (dermapen )

Μεσοθεραπεία

Θεραπεία peel με πολυυδροξυοξέα

Θεραπεία ακμής

Αντιγήρανση Coax med – crf ( σύσφιξη )

Αναίμακτο lift προσώπου

Φωτοανάπλαση

ΣΩΜΑ

Κρυολιπόλυση

Λιπογλυπτική

Coax medical crf

Κρυοθεραπεία

Σύσφιξη –επιδερμική

Θεραπεία κυτταρίτιδας

Μασάζ

Σοκολατοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Θεραπεία ραγάδων

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Laser Αλεξανδρίτη + Dioche Αποτρίχωση με κερί

Μαύρισμα

Spray tan – αερογράφος

Morocantan

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα μέθοδος μη επεμβατική για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και την μείωση πόντων στην περιοχή όπου εφαρμόζεται .

Το μηχάνημα της κρυολιπόλυσης αξιοποιεί έναν προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που επιτρέπει την αναρρόφηση του λιπώδους ιστού μέσω μιας ψυχομένης κεφαλής στους -9 και πραγματοποιείται τοπική ψύξη η οποία προκαλεί τη καταστροφή των λιποκυττάρων αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.

Τις επόμενες εβδομάδες μετά τη θεραπεία τα λιποκυτταρα απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω της λέμφου με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο.

Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια διότι ο αριθμός των λιποκυτταρων μετα τη θεραπεία μειώνεται δραστικά

Που εφαρμόζεται :

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές με έντονο τοπικό λίπος όπως η κοιλία τα ψωμάκια τα πλαϊνά της μέσης τα μπράτσα εξαλείφοντας το περιττό λίπος ενώ παράλληλα βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται :

Τα αποτελέσματα της κρυολιπολυσης είναι εμφανηαπο την πρώτη συνεδρία. Συνήθως καταστρέφεται το 25% των λιποκυτταρων της περιοχής που εφαρμόζεται. Απαιτούνται 4συνεδριες ανά 25 με 30 ημέρες περίπου.

Κόστος θεραπείας:

Μετά την πρώτη επίσκεψη η οποία είναι εντελώς δωρεάν γίνεται αξιολόγηση του προβλήματος και της περιοχής όπου θα εφαρμοστεί η θεραπεία .Μπορεί επίσης η κρυολιπολυση να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως το COAX MED ,CRF για λιθογλυπτική και καλυτέρα αποτελέσματα .
Βρες το γυμναστήριο που σου ταιριάζει!